Despre noi

     
 
  MACONZ CONSTRUCT S.R.L. este o firmă de construcţii care poate să execute cu echipele proprii şi în calitate de antreprenor general diferite tipuri de lucrări de construcţii, şi anume:

 • Hale metalice pre-uzinate realizate în sistemul ASTRON. Societatea noastră acţionează din anul 1994 pe bază unui contract de builder/dealer pentru sistemele de construcţii metalice furnizate de ASTRON Luxemburg. Sistemul ASTRON oferă o soluţie modernă de clădiri metalice uşoare, flexibile şi adaptate exigenţelor specifice ale fiecărui proiect, adecvate pentru o gamă largă de utilizări: spaţii de depozitare, producţie, hangare, spaţii de expunere, săli de sport.

 Pe lângă greutatea scăzută a structurii, care conduce la un volum redus al fundaţiilor, sistemul ASTRON are şi avantajul unei livrări rapide (cca. 8 săptămâni de la comandă) şi al unui montaj rapid. Spre exemplu, prima hală a fabricii de îmbuteliere COCA-COLA de la Ploieşti, având o suprafaţă de cca. 28.000 m2 a fost ridicată de echipele MACONZ în numai 8 luni şi jumătate, incluzând şi o perioadă de iarnă.

     
 


Sistemul de construcţii metalice ASTRON

 
 
• HALE METALICE în sistemul KONTI si închideri cu panouri HOESCH, MEGAPROFILE etc.

• Platforme, dale şi drumuri de beton, folosind sisteme şi echipamente moderne de mare eficienţă. Betonul este flotat cu discuri şi palete, iar armarea lui se face cu fibră metalică sau fibră de polipropilenă. Suprafaţa betonului este tratată cu cuarţ care îi măreşte rezistenţa la uzură şi împiedică producerea prafului.

 


Turnarea unei platforme de beton

 
 
Peste 200.000 m2 platforme de beton interioare şi exterioare au fost realizate de către MACONZ CONSTRUCT.

• Acoperiri polimerice (epoxidice şi poliuretanice) pentru pardoseli interioare.

 

Pardoseală epoxidică la British-American Tobacco

 
 
  Strategia noastră de dezvoltare a avut în vedere crearea unui ansamblu organic de activităţi, servicii şi produse perfect compatibile, care să poată garanta executarea unor lucrări de construcţii la cele mai înalte standarde internaţionale:

  - Sistemele de construcţii metalice
  - Platformele şi dale de beton
  - Pardoselile polimerice (epoxidice şi poliuretanice)

  În acest scop, firma noastră a făcut investiţii importante în utilaje şi materiale, dotare cu tehnică de calcul şi software adecvat, cursuri pentru angajaţii firmei, atât în ţară cât şi peste hotare, menite să familiarizeze personalul nostru cu aceste noi sisteme şi tehnologii.

• Pe lângă cele de mai sus, echipele MACONZ execută şi alte tipuri de lucrări, cum ar fi:

  - Renovări – reabilitări (ex. MICHELIN Floresti, Casino CASA VERNESCU),
  - Finisaje şi decoraţiuni interioare (RED CO, Hotel Mariott Bucureşti)
  - Faţade si montaje tâmplărie (Centrul Oftalmologiac Floreasca, Bucureşti)

  MACONZ CONSTRUCT a construit de asemenea mai multe imobile în zone rezidenţiale din Bucureşti, asigurând şi amenajările interioare ale acestora.

Copyright © 2008 Maconz Construct. All rights reserved

Politica Cookies